top of page

Workshop Improvisatie

in Utrecht

Marjo 1.jpg
optie 3.jpeg

In deze workshop krijg je verschillende improvisatie opdrachten. Van de 'Vloer op"scenes tot geschreven grote verhalen. Docent Jessica Zeylmaker schrijft deze improvisaties op de persoon. Je maakt kennis met verschillende improvisatie technieken. Technieken die je helpen in het hier en nu te spelen, je spel te verdiepen, je grenzen te verleggen en je acteursfantasie te prikkelen. In de lessen is er veel individuele aandacht en coaching.

 

Enkele reacties van cursisten naar aanleiding van de workshop Improvisatie


"Het fijnste aan de manier waarop Jessica de workshop geeft vind ik het feit dat ze vanaf het begin een eerlijk, maar zeer veilig klimaat weet neer te zetten. Hierdoor ontstaat er al snel een prettige groepssfeer en durf je als speler meer kanten van jezelf op de vloer te onderzoeken en te ontdekken. Door de eerlijke feedback, duidelijke uitleg en opbouw is het mogelijk aan je leerdoelen te werken. Hierdoor is het naast een hele leuke, ook een hele leerzame cursus.'"

 

- Femke Trommar- 

"Improviseren onder leiding van Jessica is een groot feest. Een speeltuin met ‘rubberen matten’ waarin ik herontdekte om te luisteren, vrijuit te reageren, te kiezen en vol te houden in verschillende kleuren en maten. Waarbij ik - geheel tegen mijn gewoonte in - leerde om te escaleren en alles nog erger te maken voor mijn personage. Wat een genot! “Reageer daarop Nancy!!!”

- Nancy Wielenga-

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar: info@jorihermsen.nl

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Dagen: maandagavond van 19.30- 22.30

Lesdagen: 4, 14,  28 okt, 4, 11, 18, 25 nov en 2 dec 2019

Locatie: Utrecht

Prijs: 220 euro (tot 21 jaar geen 21%btw)

Regie: Jessica Zeylmaker

bottom of page