top of page

Meisje in gele regenjas

Theater Vooropleiding Amersfoort/JHPjong

foto.jpg
Unknown.jpeg

Tot ons verdriet hebben wij  moeten besluiten om onze eindvoorstelling ‘Meisje in Gele Regenjas’ van Theater Vooropleiding Amersfoort

te cancelen.

 

Een van de studenten zat al bijna twee weken thuis en heeft afgelopen maandag een Corona test gedaan, deze bleek positief. Om ieders veiligheid te kunnen waarborgen en verdere verspreiding te voorkomen hebben we daarom besloten de voorstelling niet verder af te monteren en te spelen.

We hebben met z'n allen de afgelopen weken keihard gewerkt om met inachtneming van de Corona maatregelen toch iets moois op de planken te zetten. Maar aan deze overmacht kan niemand iets doen. Wel gaan we aan de slag om een kort filmpje te maken geïnspireerd op het stuk, daarover later meer!

Mensen die al een kaartje hadden gekocht krijgen hun geld terug. Hierover worden zij nog gemaild. Mocht je ons willen steunen dan kan je je kaartje alsnog doneren aan onze vooropleiding, dat is zeer welkom. We kunnen in deze tijd wel wat ondersteuning gebruiken.

#keepdistance

Tekst Jon Fosse

Regie, vertaling & vormgeving Jori Hermsen

Regieassistent & techniek Elize Kuiper

Spel Esmee de Gans, Irene Hogervorst, Koen van der Heijden, Manouk Hooimeijer, Marjolein den Boer, Ovide van der Vlist en Yael Aarts 

bottom of page