Meisje in gele regenjas

Theater Vooropleiding Amersfoort/JHPjong

Na een geweldig jaar vol met lessen aan de Theater Vooropleiding Amersfoort sluiten 7 studenten het jaar stijlvol af. Ze spelen Meisje in gele regenjas van de Noorse schrijver Jon Fosse onder regie van Jori Hermsen. Een Nederlandse primeur in een intieme setting.

 

Jon Fosse is momenteel de populairste hedendaagse toneelschrijver van Noorwegen, in zowel nationaal als internationaal opzicht. Zijn toneelstukken zijn minimalistisch en strak gestructureerd, met een zich herhalende stijl die ergens tussen realisme en het absurde in ligt. Zijn taalgebruik is poëtisch en duidelijk beïnvloed door rockmuziek. Zijn stukken gaan veelal over intermenselijke relaties – of het gebrek daaraan.

Vanwege de Corona maatregelen kunnen wij maar 30 mensen ontvangen per voorstelling. We hanteren hierbij een streng deur beleid en kunnen helaas geen kaarten aan de deur verkopen. Elk huishouden zit op anderhalve meter afstand van elkaar. De acteurs spelen ook op anderhalve meter afstand van elkaar.

Tekst Jon Fosse

Regie, vertaling & vormgeving Jori Hermsen

Regieassistent & techniek Elize Kuiper

Spel Esmee de Gans, Irene Hogervorst, Koen van der Heijden, Manouk Hooimeijer, Marjolein den Boer, Ovide van der Vlist en Yael Aarts 

Speeldata 2020

dinsdag 9 juni 20.30

woensdag 10 juni 20.30

donderdag 11 juni 20.30

Unknown.jpeg

Locatie

Laswerkplaats Amersfoort

 

Kaartverkoop

Contactinformatie

stichting Jori Hermsen Producties

Grote Haag 51, 3811 HH, Amersfoort

info@jorihermsen.nl

www.jorihermsenproducties.nl

KvK: 32123846

IBAN zakelijk: NL38 RABO 0134 9769 08

BTW: 818007035B01

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

#tags: 

locatietheater, teksttoneel, theaterproducent, talentontwikkeling, workshops, improvisatie, TVA, HKU, Artez, Toneelacademie Maastricht, AHK, Theater Orpheus, Amersfoort, Utrecht, Zeist, Amsterdam, Weesp, Apeldoorn.

CRKBO_Instelling.jpg

© 2020 Jori Hermsen Producties