top of page

Theater Vooropleiding Amersfoort

Wil je aangenomen worden op een toneelschool? Intensieve begeleiding bij audities? Je een jaar lang oriënteren en voorbereiden op het HBO theateronderwijs? Ben je tussen de 16 en 24 jaar en heb je een tussenjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wij bieden jouw persoonlijke, nuchtere en professionele begeleiding. Talentontwikkeling is een geweldig mooi, maar ook intensief en spannend proces. Wij helpen je graag je eigen weg te vinden binnen het brede theaterlandschap en in je kracht te staan. Hierbij kijken we zowel nationaal als internationaal naar de juiste studies en mogelijkheden.

Theater Vooropleiding Amersfoort heeft twee opleidingen:

TVA jaargang

Een jaar lang (september t/m juni)  4 dagen per week les van verschillende docenten uit het vak. Actrice Jessica Zeylmaker en regisseur Jori Hermsen zijn hierbij je mentor en volgen je een jaar lang.

TVA zaterdag

Van september t/m maart 22 zaterdagen verdiepende lessen en oriëntatie op het gebied van acteren door actrice Jessica Zeylmaker en regisseur Jori Hermsen.

Je kunt je nu inschrijven voor de audities van het studiejaar 2021/2022. Klik op onderstaande link voor meer informatie!

bottom of page