top of page

Aan de vooravond van Eli Asser alsnog in première in 2021!

Jori Hermsen Producties in coproductie met Theater Orpheus “Het Coronavirus zorgde ervoor dat wij onze repetities halverwege moesten afkappen.”, vertelt regisseur Jori Hermsen. “Daarvan waren wij allemaal ontzettend aangeslagen. Dankzij de geweldige samenwerking met Orpheus en een gedreven ploeg hebben wij het hele project naar 2021 kunnen verplaatsen. Ik kan niet wachten om vanaf eind februari 2021 weer aan dit intrigerende stuk te gaan werken.” Jori Hermsen en Mirjam Barendregt, directeur van Orpheus, zijn het er over eens: “Dit belangwekkende verhaal moet gewoon verteld worden.” De première zal op 13 april 2021 in de Rabobankzaal van Orpheus zijn. Ook van 14 t/m 16 april en op 4 mei genieten bezoekers van dit toneelstuk van Eli Asser, geschreven met een lach en een traan. Aan de Vooravond is zijn autobiografische verhaal over de gebeurtenissen in het Apeldoornsche Bosch tijdens de Tweede Wereldoorlog ruim 75 jaar geleden. Volgend jaar zijn er schoolvoorstellingen voor het middelbaaronderwijs in Apeldoorn, deze worden op 12 en 13 april 2021 in de middag gespeeld. Op vrijdag 16 april is er een extra matineevoorstelling voor theaterbezoekers die liever ’s middags naar het theater gaan.

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page