top of page

Professionele acteur gezocht (21-30 jaar)

Voor de grote zaal productie "Aan de vooravond" van Eli Asser zijn we op zoek naar een muzikale acteur (zang en liefst instrument), tussen de 21 en 30 jaar en afgestudeerd aan HBO Theater (acteurs/muziektheater). Het gaat om een coproductie tussen stichting Jori Hermsen Producties en Theater Orpheus in Apeldoorn. De regie is in handen van Jori Hermsen. In totaal speel je samen met een cast van vijf acteurs. Het gaat om een betaalde functie.

Repetitieperiode: eind februari t/m begin april 2020

Speelperiode: (8 voorstellingen) april/mei 2020 in Apeldoorn.

Bij interesse mail dan je motivatie en cv naar: info@jorihermsen.nl

De auditie is 6 september aanstaande.

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page