Crowdfunding Medea

Hoera! De crowdfundingsactie voor mijn nieuwste regie Medea is begonnen op Voor de Kunst is begonnen! Wil jij ons helpen ons decor en kostuum plan te verwezenlijken? Je steunt ons al vanaf 10 euro en we hebben diverse mooie tegenprestaties voor je in de aanbieding! Ook bedrijven kunnen sponsoren, dat levert een mooi belastingvoordeel op. Dus twijfel niet langer en help ons aan het doelbedrag!

Voor een donatie ga naar: https://www.voordekunst.nl/projecten/5378

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contactinformatie

bezoek adres: 

Eemplein 75, 3812 EA, Amersfoort

correspondentie adres:

Stichting Jori Hermsen Producties

Nooitgedacht 27, 3701 AL, Zeist

www.jorihermsenproducties.nl

KvK: 32123846

IBAN zakelijk: NL38 RABO 0134 9769 08

BTW: 818007035B01

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

#tags: 

locatietheater, teksttoneel, theaterproducent, talentontwikkeling, Theater Vooropleiding Amersfoort, TVA, workshops, improvisatie, TVA, HKU, Artez, Toneelacademie Maastricht, AHK, Theater Orpheus, Amersfoort, Utrecht, Zeist, Amsterdam, Weesp, Apeldoorn, TVAjaargang, TVAorientatiecursus, TVAzaterdagcursus.

CRKBO_Instelling.jpg
ANBI-logo.gif

© 2021 Jori Hermsen Producties