Crowdfunding Medea

Hoera! De crowdfundingsactie voor mijn nieuwste regie Medea is begonnen op Voor de Kunst is begonnen! Wil jij ons helpen ons decor en kostuum plan te verwezenlijken? Je steunt ons al vanaf 10 euro en we hebben diverse mooie tegenprestaties voor je in de aanbieding! Ook bedrijven kunnen sponsoren, dat levert een mooi belastingvoordeel op. Dus twijfel niet langer en help ons aan het doelbedrag!

Voor een donatie ga naar: https://www.voordekunst.nl/projecten/5378

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contactinformatie

stichting Jori Hermsen Producties

Grote Haag 51, 3811 HH, Amersfoort

info@jorihermsen.nl

www.jorihermsenproducties.nl

KvK: 32123846

IBAN zakelijk: NL38 RABO 0134 9769 08

BTW: 818007035B01

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

#tags: 

locatietheater, teksttoneel, theaterproducent, talentontwikkeling, Theater Vooropleiding Amersfoort, TVA, workshops, improvisatie, TVA, HKU, Artez, Toneelacademie Maastricht, AHK, Theater Orpheus, Amersfoort, Utrecht, Zeist, Amsterdam, Weesp, Apeldoorn, TVAjaargang, TVAorientatiecursus.

CRKBO_Instelling.jpg

© 2020 Jori Hermsen Producties