De Blinden was een groot succes!


Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden aan mijn nieuwste regie 'De Blinden' gewerkt, bij Theatergroep Paleis Wesopa. Met 3 uitverkochte zalen en vele overweldigende reacties kijk ik terug op een bijzonder waardevol project. Voor een impressie, voorbeschouwingen en interviews kijk op: http://www.jorihermsen.nl/#!/zoom/cvc7/image_1x97

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contactinformatie

stichting Jori Hermsen Producties

Grote Haag 51, 3811 HH, Amersfoort

info@jorihermsen.nl

www.jorihermsenproducties.nl

KvK: 32123846

IBAN zakelijk: NL38 RABO 0134 9769 08

BTW: 818007035B01

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

#tags: 

locatietheater, teksttoneel, theaterproducent, talentontwikkeling, Theater Vooropleiding Amersfoort, TVA, workshops, improvisatie, TVA, HKU, Artez, Toneelacademie Maastricht, AHK, Theater Orpheus, Amersfoort, Utrecht, Zeist, Amsterdam, Weesp, Apeldoorn, TVAjaargang, TVAorientatiecursus.

CRKBO_Instelling.jpg

© 2020 Jori Hermsen Producties