Nieuwe regie Theatergroep Paleis Wesopa

Dit jaar ben ik opnieuw gevraagd om een stuk te regisseren bij Theatergroep Paleis Wesopa (onderdeel van De City Speelt) uit Weesp. Na de succesvolle voorstelling Een soort Hades van vorig seizoen, regisseer ik dit seizoen het stuk De Blinden van Maurice Maeterlinck, tot nog toe de enige Belgische winnaar van de Nobelprijs Literatuur. Speciaal voor Theatergroep Paleis Wesopa, maak ik een actuele bewerking van het stuk.

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contactinformatie

bezoek adres: 

Eemplein 75, 3812 EA, Amersfoort

correspondentie adres:

Stichting Jori Hermsen Producties

Nooitgedacht 27, 3701 AL, Zeist

www.jorihermsenproducties.nl

KvK: 32123846

IBAN zakelijk: NL38 RABO 0134 9769 08

BTW: 818007035B01

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

#tags: 

locatietheater, teksttoneel, theaterproducent, talentontwikkeling, Theater Vooropleiding Amersfoort, TVA, workshops, improvisatie, TVA, HKU, Artez, Toneelacademie Maastricht, AHK, Theater Orpheus, Amersfoort, Utrecht, Zeist, Amsterdam, Weesp, Apeldoorn, TVAjaargang, TVAorientatiecursus, TVAzaterdagcursus.

CRKBO_Instelling.jpg
ANBI-logo.gif

© 2021 Jori Hermsen Producties