top of page

   Aanbod 2022/2023   

Audities voor jongerenproductie in Arnhem

konstantin-mishchenko-LEXGhKs_q1c-unsplash.jpg

Jori Hermsen Producties zoekt voor de nieuwe jongerenvoorstelling Ara Memoria enthousiaste en talentvolle jongeren tussen de 14-24 jaar uit Arnhem en omstreken!

 

De Arnhemse theatermaakster Elize Kuiper werkt voor deze nieuwe voorstelling vanuit de vragen: hoe herdenken we mensen, momenten en herinneringen door middel van spullen en voor wie maak jij een altaar? Want als volwassenen niet om kunnen gaan met verlies, rouw en afscheid: dan moeten wij het maar doen toch?

unnamed-1.png
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.png

Heb je een beperkte beurs en ben je onder de 18 jaar? Kijk dan eens naar de mogelijken bij het Jeugd Fonds Sport & Cultuur

Audities voor Theater Vooropleiding Amersfoort

IMG_7406.JPG

Wil je aangenomen worden op een toneelschool? Intensieve begeleiding bij audities? Je een jaar lang oriënteren en voorbereiden op het HBO theateronderwijs? Ben je tussen de 17 en 24 jaar en heb je een tussenjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

 

Op de Theater Vooropleiding Amersfoort krijg je gedurende een jaar lang, vier dagen per week les van verschillende docenten die werkzaam zijn in het theatervak en gedreven zijn om jou klaar te stomen voor het HBO kunstonderwijs. Acteren vormt de basis van onze vooropleiding, maar we streven naar een brede uitstroom richting de theaterscholen. Dat wil zeggen dat we niet alleen studenten opleiden die acteur willen worden, maar bijvoorbeeld ook regisseur, cabaretier, docent, schrijver of vormgever. 

bottom of page